כאב ברכיים והגבלת תנועה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/01/2013 | 12:32 | מאת: גלי

שלום בערך כשבוע אימי מתלוננת על הגבלה קשה בתנועה כתוצאה מכאב בברך ימין חוסר יכולת להניע את הברך בזמן מנוחה אין לה כאבים רק בזמן שהיא נעמדת ומנסה לדרוך על הרגל אינה מסוגלת להזיז את הרגל. לא היתה נפילה או מכה. בבדיקות לדלקת לא נמצאה דלקת מה יכולה להיות הסיבה , ומה הטיפול הנדרש תודה על העזרה . גלי

1. מחלה של מפרק הירך 2. קרע של מינסקוס בברך 3. אוסטאוארטריטיס בברך 4 .התקף שיגדון 5. התקף של שיגדון מדומה. 6. ארטריטיס תגובתית

מנהל פורום אורתופדיה