דר שלום

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/03/2012 | 08:12 | מאת: שרונה

אני סובלת ביד ימין מכאבים והירדמות של האצבעות. הרופא שלח אותי לבדיקת emg והתוצאה שלה HREFLEX התקבל ארוך מימין רדיקולופטיה בגובה c6-7 מימין אין עדות לcts אני סובלת כבר חצי שנה מהיד והרופא שלח אותי לסיטי של הצוואר והתשובה יצאה תקינה עשיתי גם פזיוטרפיה ולא עזר לי. מה אני יכולה שיעביר לי את הכאב. אני ב2008 עברתי ניתוח של היד השניה ושחררו את העצב שם ועכשיו אני סובלת מהיד השניה. הייתי כבר באורטופד ובנירולוג שאומרים שיכול להיות לחץ על העצב אבל לפי התשובות עכשיו של הemg הבנתי שאין לחץ אז מה עושים?

גם בבדיקת EMG יש טעויות ולא הייתי מסתמך עליה לבד. אם יש ממצאיים מתאימים בבדיקה גופנית( מבחן לחיצה של התעלה הקרפלית, מבחן פאלן ומבחן טינל) ובדיקת הצואר תמצא תקינה הייתי ממליץ על ניתוח

מנהל פורום אורתופדיה