דלקת בגיד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/10/2003 | 23:59 | מאת: guy

שלום לך ד"ר. אובחנה אצלי דלקת בגיד הכתף. הרופא נתן לי לקחת celcox 200mg. מה ההבדל בין זה ובין ןיוקס או אתופן? אני כמעט ולא מצאתי מידע באינטרנט על התרופה הזאת. מה התופעות לוואי שלה? האם הפסקת כל פעילות גופנית שמאמצת את הכתף לגמרי לתקופת כמה חודשים יכולה להועיל במצב או שמא עדיף לעשות תרגילים לחיזוק השרירים באזור? אודה לך על התייחסות. הבעיה היא בגיד הסופרה ספינטוס ושל גיד הראש הארוך של הביצפס עם מעט נוזל מוגבר בבורסה הסוב-אקרומיאלית ובשרוול הביצפס. יש לציין שאני בן 22 ובדר"כ עוסק בפעילות ספורטיבית - בעיקר שחייה. אודה לך על התייחסות

אכן הבעיה ידועה גם בשם "כתף שחיינים" תוכללמצא מידע על התרופה תחת השם CELECOXIB . התרופה דומה לויוקס מבחינת ההשפעה ובטיחות . תרגילי חיזוק לא עוזרי במקרה זה חשוב למנוע את התנועה הגורמת לדלקת והיא התנועה שבה מרימים את המרפק הצידה ממש כמו שעושים בשחיית חתירה. או פרפר. מנוחה בודאי עוזרת.

מנהל פורום אורתופדיה