התכווצויות ברגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/07/2003 | 11:52 | מאת: מאיה

אני אישה בת 55, בריאה באופן כללי, בעלת מבנה גוף ארוך ורזה. מגיל 40 כל לילה אני סובלת מהתכווצויות שרירים ברגליים, בכף הרגל ולפעמים גם בשוקיים; בעיקר ברגל שמאל. ניסיתי כבר לקחת מגנזיום ופוטסיום לפי המלצות רופא, ואני לוקחת סידן באופן סדיר, גם לפי המלצת רופא, אולם ההתכווצויות לא פסקו. רופא הציע לי לאחרונה לקחת תרופה בשם "נקסין" למשך כל החיים, אבל לא מוצא חן בעיני הרעיון של לקיחת תרופה כל החיים. מה עלי לעשות?

הדבר הראשון לעשותו הנו ביצוע מתיחות יוםיום לפני השינה ועם בוקר. בנוסף את יכולה לרכוש לך סד פלסטי לשימוש בלילה . נקסין אינו לעיין אם בכלל תרופות הרי שמה שמשתמשים זה תרופות המכילות כינין כמו כינידורן. יש הממליצים על שתיית מי טוניק המכילים כינין. ומגנזיום ציטרט(דיאספורל)

מנהל פורום אורתופדיה