כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/06/2003 | 08:43 | מאת: שוש

לאימי גיל 75 יש כאבי ברכיים ומידי פעם הרגליים שלה נפוחות. לפני כמה שנים שאבו לה מים מהברך. אורתופד הפנה אותה לצילום. ברצוני להוסיף שהיא סובלת מלחץ דם גבוה. אני מודאגת מה יכול לגרום לנפיחות ברגליים ולכאבי ברכיים? אודה לך על תשובתך.

אוסטאוארטיטיס של הברכיים . דלקת שיגרונית של הבריים דלקת תגובתית שלהברכיים מחלת השיגדון . נפיחות ברגליים : אי ספיקת לב. דליות ורידיות . אי ספיקה ורידית. תסמנת נפרוטית. לימפאדמה. תגובה לתרופות . חסימה של הוריד החלול

מנהל פורום אורתופדיה