bursitis humery calcrea

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/03/2003 | 23:39 | מאת: אורית

לד"ר לב אל אסא שלום! יש לי בורסיטיס בכתף. הרופא המליץ לי על זריקה. אני לא מסוגלת לעשות זריקה כי יש לי פחד מוות מכל דבר שכרוך בכאבים. האם אתה ממליץ להמשיך את הטיפול בוויוקס או לעבור לאינדומתצין?והאם ההגבלה בתנועת היד תשאר לי כל החיים אם אני לא יעשה את הזריקה?או שהיד תחזור לתפקד אבל אחרי תקופה ארוכה יותר?דרך אגב את הוויוקס אני נוטלת כבר שבועיים. הכאבים חלפו אך יש הגבלה בתנועה של היד. בכבוד רב ובתודה מראש אורית.

אינדומתצין יעילה פחות מויוקס ומסוכנת הרבה יותר. העובדה שכאביך חלפו הינה סימן טוב לבאות ועליך לעשות תרגילים לשיפור טווח התנועה.

מנהל פורום אורתופדיה