שוב שואל לגבי הפוסא מטה שלא הבנת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/09/2019 | 18:01 | מאת: מאור

דר נכבד השאלה היא פשוטה...יש לי סוג של פריקות בעצמות..כמו רככת..כאבים במפרקים ..לדוגמא כאשר מתיישב הברכיים שומע שחיקה קליקים..גם כאשר מתקופף קדימה בעמידה שומע קליקים כאלה מוזרים בגב התחתון כולל כאבים השאלה לגבי התרופות בגלל המערכת העיקול והתרופות האלה עם תופעות לוואי מסוכנות אז מה עושים במצב כזה?? האם יש קשר בין דלקת פרקים מסויימת ליובש בפה ועניים ובעור?? תודה מקווה שניסחתי בסדר

אני מצטער אבל אתה ממציא שפה חדשה: אין דבר כזה פריקות של עצמות מה זה קליקים מוזרים? רככת היא מחלת ילדים הסובלים מחסר ויטמין D יובש בפה אינו קשור למחלת מפרקים.

מנהל פורום אורתופדיה