קרע במיניסקוס הלטרלי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/07/2019 | 10:22 | מאת: נתנאל

היי, נפצעתי במהלך משחק כדורגל לפני חודש ואלו תוצאות ה-MRI אשמח להסבר על התוצאות בבקשה. מודגמת בצקת לשדית המתאימה לקונטוזיה בהיקף האספקט התיכון והקדמי של הקונדיל הפמורלי המדיאלי. הרצועות הצולבות והרצועות הקולטרליות הודגמו תקינות. מודגם קרע אלכסוני במרכז הקרן הקדמית של המניסקוס הלטרלי. מודגם קרע רדיאלי בשפה החופשית של גוף המניסקוס (חתך 27 סדרה 3) המניסקוס המדיאלי מודגם תקין. המנגנון המיישר מודגם תקין. סחוס הפיקה שמור. הודגם נוזל תוך פירקי בכמות פיזיולוגית , ללא עדות ליצירת ציסטה פופליטיאלית. תודה.

בצקת לישדית זה מונח מתחום הבת"ם (MRI ) בא לציין ריבוי נוזל בתוך הרקמה מופיע בדרך כלל אחר חבלה. קרע של סהרון חיצוני = קרע בגוף הסהרון ( מניסקוס) RTV ף https://www.youtube.com/watch?v=XhDkhjP31So

מנהל פורום אורתופדיה