כאבי ברכיים שנמשכים למעלה משנה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/07/2019 | 14:18 | מאת: דוד.ב.

אני בן 73 סובל למעלה משנה מכאבי ברכיים, צילום MRI ברך ימין נמצא קרע במיניסקוס, ברך שמאל לא בוצע MRI אך הכאבים זהים, קיבלתי זריקות שעזרו לזמן מה, טיפול פיזיוטרפיה עזר ולאחר מספר חודשים הכאבים חזרו, עיקר הכאב בהליכה ועמידה לאחרונה פורסמו טיפולים בגלי הלם, גלי מגנט ועוד סוגי טיפולים, האם ידוע שהם עזרו וטיפלו בבעיה, לציין שעברתי טיפול דיקור עם כוסות ואקום ולא עזר, אני ממש לא יכול ללכת יותר מכמה עשרות מטרים, האם יש טיפולים שימנעו צורך בניתוח, תודה

סביר להניח שמדובר אצלך באוסטאוארתריטיס ( שזו הסיבה השכיחה ביותר) . קרע המניסקוס הנו קרע ניווני ואינו הגורם לכאבים. אתה מקמץ בהסברים למשל איזה זריקות קבלת? איני נוהג להמלץ על טיפולי םבלי לבדוק בדיקה של ממש.

מנהל פורום אורתופדיה