טיפול בזריקת אורטוקין לברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/05/2019 | 19:13 | מאת: ניר

שלום רב, במידה ואני עובר כעת טיפול בזריקת אורטוקין לברך כנגד פציעת ספורט (hoffas syndrome). האם יש אפשרות בסיום תהליך הזריקות להוסיף זריקת סטרואידים לאיזור הפגוע? אני יודע שזריקת סטרואידים זו אחת האפשרויות לטיפול בפציעה. רק רציתי לדעת האם זה כלול לשבש את הפעילות של הזריקות אורטוקין, או ששתי הזריקות הללו יכולות לעבוד יחדיו ולתת תוצאה טובה יותר. תודה רבה

זה לא הגיוני. בכל מקרה לא ידוע לי על עבודת מחקר שבדקה את הצרוף הנשאל.

מנהל פורום אורתופדיה