כאבים בצד הירך ובארבע ראשי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/04/2019 | 13:52 | מאת: אור

שלום.מזה 8 חודשים יש לי כאבים בצד החיצוני של הירך עם הקרנה חזקה לארבע ראשי וקצת לכיוון כף הרגל.בהתחלה היו לי גם כאבי גב חזקים וחשבתי שמשם מוקרו הכאב.בחודשיים האחרונים כאבי הגב קצת פחתו אבל הארבע ראשי וצד הירך כואבים לי ברמות של התעוררות בלילה וכן בישיבה ובשכיבה(וכמובן במעבר בינהם).מה לעשות האם us רקמות רכות? mri מותני? האם יראה משהו כי הכאב ברגל?עשיתי פיזיוטרפיה ודיקור יבש ולא עזר.עושה הרבה ספורט-כדאי מנוחה? אם כן,כמה?תודה.

הבדיקה הבודדת החשובה ביותר היא בדיקת האורתופד ( ראיון ובדיקה גופנית) , ממנה יגזרו בדיקות נוספות

מנהל פורום אורתופדיה