MRI לאחר ניתוח פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/03/2019 | 17:54 | מאת: שי

שלום רב, עברתי ניתוח דיסקטומיה בחוליות L4-5 לפני כחודש. הפריצה לחצה על עצב שפגע בתפקוד של רגל שמאל. אחרי הניתוח שלחו אותי הביתה עם ביקורת בעוד כחודש ועברתי גם צילום MRI. אני סובל מכאבים נוראיים ברגל ובגב למרות הניתוח ולמרות כל התרופות (פנטה, מיר, אוקסיקוד). האם כדאי לפנות למיון ולא לחכות לביקורת? מצורף חלק מהMRI כחודש לאחר הניתוח

הקובץ לא עלה אם כאב הוא כה נורא יש להתיחס אליו בדחיפות מחשש התפתחות של זיהום באזור הניתוח .

מנהל פורום אורתופדיה