כאבי גב צוואר ונימול ביד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/02/2019 | 15:39 | מאת: קרן

היי ד"ר . שמי קורל בת 24 בסה"כ - עברתי תאונה בדצמבר 17 ומאז אני סובלת מכאבים , זה התחיל בכאבי גב ,צוואר נימול ביד שמאל, לחץ בכתפיים ,וכאבי גב תחתון .. . יוצאים לי "קלילים מהצוואר ומהגב התחתון . עד שלא לוחצים לי באכזריות על אמצע הגב בכדי להצליח להוציא לי את הקלילים אני מרגישה שזה סוגר לי על המוח והכפתיים ומפסיקה לדבר . ככל שהזמן עובר זה מחמיר לי בעיקר הכאב בגב המותני והתחתון וגם הרגליים פשוט משתק אותי ישנם רגעים שאני מפסיקה פשוט לנשום , לא מסוגלת לשבת יותר מדי . להתאמץ להתכופף כל לילה זה סיוט וכל בוקר כבר מלווה בדמעות של כאב. עשיתי מיפוי עצם וצירפתי לך תמונה של המסמך שקיבלתי מביה"ח אסותא - אנמ מקויה שתיהיה לך תשובות בשבילי ? ההיפר לורדוזיס יכול להסביר את הכאב הקשה הזה ?

הקליקים אינם חשובים המסמך שציינת לא עלה היפר לורדוזיס יכול להיות התפתחותי אךגם בעקבו תאונה

מנהל פורום אורתופדיה