מפרץ הירך עזרה בפיהנוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/02/2019 | 13:35 | מאת: גלית

שלום, גפיים תחתונות, רקמות רכות סיבת ההפניה: כאבים באיזור מאחז גלוטאוס מקסימום על האיליאק קרסט, להערכה. ממצאים: מודגמים זיזים גרמיים במעבר ראש צוואר של פמור שמאל, מתאים לשינוים ניוונים בפרק ירך שמאל. ללא עדות לנוזל או סינוביטיס באספקט הקידמי של המפרק. שינויים אנטזיטים מינימלים במאחז גיד הגלוטאוס מדיוס ומינימוס. ללא בורסיטיס פרי טרוכנטרית . מודגם עיבוי ומראה היפואקוגני של המאחז של ה- ITB על האיליאק קרסט. באיזור המאחז מודגמים אנטזופיטים, התמונה מתאימה לשינויים טנדינוטים כרונים משמעותיים באינסרציה של ה- ITB על האיליאק קרסט. מימין שינויים אנטזיטים קלים יותר במאחז ה- ITB על האיליאק קרסט. זריקת סטרואידים לא עזרה, האם גלי אלם יכולים להועיל? איך אפשר לזרז ריפוי ? תודה מראש גלית

לא טרחתך לציין איזה בדיקה נעשת לך , מה היתה הסיב הלבדיקה ( סיפור המחלה ) וממצאי הבדיקה הגופנית. קל אמנם לנחש שדבר בבדי על שמע אך חושב שתבין שהבבדיקה מאירה רק היבט מסויים של המחלה ואסור להתיחס אליה בלבד

03/03/2019 | 17:42 | מאת: גלית

אין רקע מסויים או מחלה אני בחורה בריאה ללא פריצת דיסק או בלט אחרי צילום מיפוי של כל הגוף וסיטי בגב ובבטן הכל תקין רק בשני הצדדים פתאום החל כאב כבר שנה השאלה האם יעבור האם גלי אלם יכולים להועיל או בי קיו לייזר או מה לעשות? תודה מראש

מנהל פורום אורתופדיה