מדרסים האם יש מיוחדים לספורט?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/02/2019 | 23:31 | מאת: מיכל

שלום יש לי פלטופס ועקמת ואני רוצה לעשות מדרסים ליום יום. אני עושה ספורט שעה אליפטיקל ביוםעם נעליים מקצעיות של אסיקס או נייק עם הרבה בולמי זהזוהים. האם לשים את המדרס גם כשאני עושה ספורט? או שיש מדרסים מיוחדים לספורט? או שלא צריך בכלל מדרס בספורט? תודה מראש

אין שום צורך במדרסים אםאינך סובל מכאב בכף הרגל. אין שום ערך למדרסים כשיש עקמת אין צורך במרים בשימ שבאלפיטיקל מאחר שמכונה זאת אינה גורמת לעומס על כפות הרגליים. עיקר המאמץ נעשה בשרירי הירך ( והידיים כשמשתשים בהן). אצל רצים למרחקים ארוכים יש מקום לעיתים לשימוש במדרסים בהתאם לכאב ממנוהם סבולים. יותר חשוב ממדרסים הוא שיהיו לך נעליים במצב טוב.

מנהל פורום אורתופדיה