מדרסים בדקלת גיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/02/2019 | 01:32 | מאת: רונית

הבנתי שהגבהת עקב בדלקת גיד אכילס מומלת. במכון מדרסים אמרו לי שצריך לעשות מדרס מיחד לזה וזה עולה 1400 שקלים. אין אופציה לקנות את זה בזול בלי מדרס מותאם? ובלי קשר, האם מדסים מומלצים כשעושים ספורט בלי קשר לדלקת גיד אכילס, אלא למי שיש לו כמוני עקמת קלה ופלטפוס?(עושה אליפטיקל, הכווינה אחרי שהדלקת תחלים) תודה

את יכול הלרכוש ב"אמאזון " למשל " או E BAY " מגביה עקב בזול ראי : https://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=heel+lift+achilles&ul_noapp=true

מנהל פורום אורתופדיה