פענוח סיטי עקב כאבי גב תחתון ושירפה ברגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/02/2019 | 18:33 | מאת: אילנית

שלום דר מזה כחודשיים אני סובלת בכאבי גב תחתון אמש פניתי למיון עקב חולשה ושריפה ברגליים מכף רגל ועד המפסעות עשו לי סיטי ולהלן התוצאות אבקש את עזרתך בפענוח ומה אומר קשריות לימפה

18/02/2019 | 18:35 | מאת: אילנית

להלן התוצאות

18/02/2019 | 18:43 | מאת: אילנית

L1L2 דיסק שמור L2 L3 בלט דיסק אחורי L3 L4 בלט דיסק אחורי L4 L5 בלט דיסק אחורי גורם ללחץ על השק בתקאלי L5 S1 בלט דיסק אחורי הגורם ללחץ קשריות לימפה קטנות עד כ 7 ממ פראאורטליות

מדובר בשינויים ניווני םשל הדיסקות שבין החוליות. שינוייםאלו שכיחים מאד ולעיתם קרובות אינם מלווים במחושים. אם אין מידע מפורט יותר הכולל סיפור מחלה וממצאי בדיקה גופנית אין הרבה תועלת בבדיקה .

מנהל פורום אורתופדיה