שבר בכף היד וזריקת קורטיזון?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/02/2019 | 10:42 | מאת: אחת

שלום ד"ר, לאחר שבר בכף היד מסרק 5. סד 6 שבועות. הוסר הסד עושה פיזיותקפיה + ריפוי בעיסוק. יש כאבי תופת בוצע U.S יש דלקת גידים היד נפוחה וכאבים בלתי נסבלים. הטיפול כעת באתופן. נעשה גם EMG ע"י המלצה של רופא כירוג כף היד.( במעקב אצלו) וקבע לי תור אליו בבי"ח נקבע רק לאפריל. בינתיים מתוצאות EMG יש לי תסמונת התעלה הקפילרית. האם היית ממליץ על זריקת קורטיזון? האורתופד בקופת חולים הציע. הפזיותרפיסט הרים גבה. איך מטפלים בכאב? יש איזה כדור לכאב עצבי? האם באמת יש סכנה שאם לא ירד הלחץ מהעצב יהיה נזק בלתי הפיך?

זריקת סטרואידים זה טיפול מקובל ב"תסמונת תעלת כף היד" לא ברור לי באיזה גידים נמצאה דלק.

מנהל פורום אורתופדיה