כתפיים שמוטות וכאבי גב עליון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/02/2019 | 09:11 | מאת: קוביקו

מזה כשנה סובל מכאבי גב עליון, הכירופרקט טוען שזה בגלל הכתפיים השמוטות וקצת עקמת בגב העליון. לטענתו יש לחזק את שרירי הגב העליון וללכת עם חגורת כתפיים. המדריך בכושר טוען שהחגורה מזיקה ולא כדאי. כמו כן זה קרה בשנתיים האחרונות שכן הפסקתי ללכת עם מידרסים. האם המדרסים קשורים לענין? והאם יש צורך בחגורת כתפיים?

חגורת כתפיים מזיקה בלי ספק שכןהיא גורמת לניוון השרירים המניעים את הכתף. חיזוק לא רק של שרירי הגב אלא של שרירי הליבה (CORE MUSKULATURE ) בכךך אין קשר למדרסים.

15/06/2019 | 11:37 | מאת: נתי

חיזוק השרירים יעשה בעצמו את עבודת ״יישור הגב״? איך ״מראים לשרירים״ למה לכוון?

מנהל פורום אורתופדיה