חסימת עצב אולנרי דו צדדי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/01/2019 | 02:19 | מאת: קורני

יש לי כאבים בכתף וכאבים בכל באצבעות כולל הרדמות 2 אצבעות זרת והאצבע לידה כשנה וחודשיים , עברתי emg וקבעו שיש לי חסימה בעצב אולנרי בצד שמאל , הומלץ לי ניתוח היום כבר התחילו הכאבים והרדמות וזרמים גם ביד ימין , אני בן 55 וסוכרתי כ25 שנה , יכול להיות שניתוח לא יפתור את הבעיה כי יש סיבות שקשורות לסכרת או למקצוע (מחשבים כ 35 שנים) ? בתודה מראש

28/01/2019 | 09:26 | מאת: קורני

קיבלתי זריקה לכתף שמאל והכאב ירד ב 80% , הבעיות התחילו כאמור לפני למעלה משנה אין לי בעיה בתפקוד הידיים רק כאבים ורדמות וזרמים שלפעמים בלתי נסבלים

המצב שאתה מתאר הוא מורכב וחסר המון מידע שיכול לעזור באיבחון כולל תאור מלא של ממצאי הבדיקה הגופנית .. יש מצב שנקרא "מעיכה כפולה" שבו יש לחץ על שרשי עצבים בצוואר עקב פריצת דיסק למשל ) ולחץ הקיפי יותר על העצב שנוצא משרשי העצבים.

מנהל פורום אורתופדיה