כאבי גב תחתון מקרינים לרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/01/2019 | 13:35 | מאת: גיא

אני בן 30, סובל מנוירופתיה שלא ידועה לו הסיבה. במסגרת האבחון עברתי את כל הבדיקות ולא נמצא שום דבר חריג - EMG תקין, אין פריצות דיסק וכו'. בזמן האחרון אני סובל מכאבי גב תחתון שמקרינים לרגל השמאלית ולשוק. הכאב מגיע לשבוע ונעלם לשבועיים/שלוש. האם יכול להיות שזה קורה בגלל תנוחת שינה לא טובה? אילו בדיקות כדאי לעשות כדי לאתר את מקור הבעיה? תודה

קודם כל ראיון מפורט( אנמנזה; סיפור המחלה) ובדיקה גופנית יסודית

מנהל פורום אורתופדיה