Trochanteric Bursitis

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/11/2018 | 07:21 | מאת: אלון

שלום. אני גבר בן 51, 181/75, בריא בדר"כ למעט עקמת גב קלה שמציקה מידי פעם בגב תפוס. בימים האחרונים אני חש כאבים במפרק ירך ימין. קשה בדריכה וקשה במעבר ממצב ישיבה לקימה. לא בעקבות חבלה. בצעתי רנטגן ואולטרסאונד. בשניהם האבחנה שיש לי bursitis . נתנו לי ארקוקסיה 90 ליומיים. כאב לא עבר ונתנו לי ארקוקסיה 120. הכאב לא עובר והבעיה המרכזית שאני אמור לטוס לחו"ל בעוד שלושה ימים. ביקשתי זריקת קורטיזון על מנת לעבור את הטיול בשלום. הרופא טוען שעלולה להתפתח לי סכרת גם מזריקה אחת (ולא בטוח שהיא תפחית כאבים) ויצירה של לחץ דם גבוה. אשמח לחוות דעתך על נושא הזריקה או טיפול אחר שתורם להקלה מיידית עד לאחר הטיול

אם אינך לוקה בסוכרת הסכנה לעליה חולנית של רמת הסוכר בעקבות זריקת סטרואיד ( עדיף מקומי) היא זניחה . הוא הדין בעלית לח. דם.

מנהל פורום אורתופדיה