בדיקת emg לפני שבוע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/11/2018 | 11:11 | מאת: עזאם

אני אחרי ניתוחים בצוואר c5c6 ובגב l5s1 אחרי כל הטיפול השמרני וזריקות שום דבר לא עזר עברתי בדיקת emg לפני שבוע בבית חולים רמפם והתוצאה היא פגיעה שורשית c5c6 משמאל וl5s1 משני הצדדים וגם תסמונת בתעלה הקרפלית דו צדדי בצורה קלה מה זה אומר

הממצא בצוואר ובגב הוא קרוב לודאי שריד של הפגיעה הקודמת שבשבילה עברת ניתוחים. הממצא הנוסף הוא לחץ על עצב הנקרא מדיאנוס בתוך התעלה הקרפלית שזה מעיןמנהרה באזור שרש כף היד בה עובר העצב.

מנהל פורום אורתופדיה