כאבים בשרירים לאחר שינה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/10/2018 | 02:11 | מאת: פציינט

הי, לא ידעתי איזה פורום מתאים ורפואת משפחה הפורום סגור. התעוררתי הבוקר משינה כשכל השרירים שלי תפוסים וכואבים. רק כשמזיזים אותם. למשל כשאני קם מהמיטה. כשאני יושב על כסא ומנסה להרים רגל או לכופף ברכיים, כשאני מנסה להרים את היד אז השריר בכתף כואב והצוואר כשמסובב לאחד הצדדים. כאילו כמעט כל השרירים בגוף. במקביל, היה המון ריר מהפה שלי על הכרית. האוטומט היה לחשוב שחס וחלילה היה פרכוס אך אני שואל איזה עוד סיבות יכולות לגרום לזה כי בטח יש מלא. לא היה איבוד שליטה על הסוגרים. המון תודה.

כאב שרירים הנו מחוש כה נפוץ שאין טעם לרשום את רשימת האפשריות בגדול מדובר במחלות זיהומיות ( כולל קרציות ווירוסים) , מחלות מטבוליות, מחלות אוטואימוניות ועוד

מנהל פורום אורתופדיה