נקע בקרסול באזור הטאלוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/09/2018 | 20:28 | מאת: תמי

שלום, נפצעתי לפני חודשיים במהלך אימון התעמלות מכשירים עשיתי צילום רנטגן והממצאים היו הסתיידויות במפרק הקרסול באולטראסאונד היה נוזל יתר תוך מפרקי ונפיחות בדלתואיד וב MRI ראו בצקת בטאלוס וכנראה עצם בגודל 2 מ"ל שנתלשה מהאזור של הטאלוס נשלחתי לעשות CT כדי להיות בטוחים אבל אם זה באמת המקרה, פיזיותרפיה תגרום להחלמה מלאה? או שיש עוד טיפול שאפשר לעשות? תודה.

פיסיותריה אינה משפיעה על החלמת הפגיעה ברקמות אלא על תהלי השיקום מן הפציעה

מנהל פורום אורתופדיה