צריך עצה האם יש לי פס קווס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/08/2017 | 22:30 | מאת: שחקן כדורסל

בזמן האחרון החלו להיווצר לי יובשים קשים מתחת לבהונות ברגליים ותמיד סבלתי מנקעים חוזרים בקרסול ושהלכתי לקנות מגן קרסול מישהי אמרה לי שיש לי קשת גבוהה לא ממש התייחסתי חשבתי שזה סתם לגרום לי לקנות מדרסים אני עושה פיזיותרפיה בשביל הנקעים עוזר אבל לא כולכך והיובשים מציקים ושאני הולך הרבה מתחיל לכאוב שם מתחת לבוהן בפינה של הרגל והיובשים מקבלים צבע צהוב כזה מה אפשר לעשות

יבנת זה השם של מה שאתה קורא יובשים ( באנגלית : CALLOSITY )). זה שכיח במיוחד אצל בעלי כף רגל עקובה ( פס קווס). הטיפול ביבנת הוא שחיקתה - סוג של פדיקור

מנהל פורום אורתופדיה