כמה קלוריות לאכול לאחר דיאטה?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

15/03/2015 | 17:54 | מאת: מור

שלום, אני בת 28, גובה 1.61, עובדת בישיבה רוב היום, מתאמנת כפעם בשבוע (בקרוב כנראה יותר). ב-5 החודשים האחרונים אכלתי תפריט של 1200 קלוריות כל יום, והורדתי קרוב ל-10 ק"ג (עכשיו אני שוקלת בערך 56 ק"ג). אני מעוניינת לעבור ממצב של הרזייה למצב של שמירה על המשקל הקיים. כמה קלוריות ביום אני צריכה לאכול לשם כך? אשמח מאוד לתשובתכם!

01/04/2015 | 15:39 | מאת:

בחישוב לפי נוסחאות הצריכה האנגרטית הבסיסית שלך לקיום הינה 1368 kcal/day. בהנחה שחילוף החומרים שלך לא נפגע מהדיאטה. אם תבצעי םעילות גוםפפנית מתונה, את יכולה לצרוך בכל יום 1880 kcal/day ואמורה לא לעלות במשקל