פיצה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

29/01/2015 | 19:48 | מאת: שירה

שלום, אם במשולש פיצה יש 300 קלוריות-מדוע אי אפשר להחשיב אותו בערך הקלורי של כל יום וכך לאכול כל יום משלוש פיmה אחד???

30/01/2015 | 18:45 | מאת:

הי שירה, בהחלט, מנת פיצה יכולה להיכנס בחישוב היומי הקלורי. זהו מזון שאם הוכן כראוי ועם חומרים איכותיים (כולל שמן טוב) יכול להיות גם בעל איכויות נוספות - סידן, ליקופן מהעגבניות, ואם יש עוד ירקות התכונות שלהם. כמובן חלבון. זו מעין ארוחה קטנה. לא מעודדים את הנושא, כי לרוב קשה לעצור לאחר משולש פיצה יחיד...