בעיות עיכול - דלקת חריפה בקיבה ועצירות כרונית

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/01/2015 | 14:57 | מאת: ציפי

שלום רב לאחרונה גילו אצלי דלקת חריפה בכיבה ובנסוף יש לי עצירות כרונית. בנוסף יש לי סכרת. כאבים בבטן שבאים לידי ביטוי בלחצים ובגאזים. כאשר יש לי יציאה יש לי תחושה שאני צריכה עוד ולא יכולה. אני בת 61 ולא יודעת מה לאכול על מנת להקל על העצירות ולא לדרדר את הדלקת בתודה מראש

05/01/2015 | 12:05 | מאת:

ציפי שלום, המצב שאת מתארת דורש טיפול יותר רציני מאשר תשובה בפורום. אם יש לך סכרת מזה כמה זמן, יתכן ויש ירידה בתגובת הריקון של הקיבה וזה יכול לגרום לתחושת מלאות ועוד בעיות. אני ממליצה לך להגיע למרכז רב מקצועי המתמחה בטיפול בסוכרת והם יראו אם גם להפנות אותך למומחה למערכת העיכול (גסטרואנטרולוג) ואז תקבלי טיפול מקיף ואיכותי שלוקח בחשבון את כל הממצאים כולל יעוץ דיאטנית במרפאות הללו, כפי שמגיע ונכון. בהצלחה והרבה בריאות.