המוגלובין נמוך בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/04/2016 | 15:29 | מאת: vered

שלום רב, אני בשבוע 20, נעשו לי בדיקות דם עקב תלונה שלי של חולשה כבדות עייפות קושי בנשימה.. ונמצא לי המוגלובין 10 מעכשיו הרופא אמרה לי לקחת כדור פריפול פעמיים ביום. כמו כן יש לציין שבאמת בתקופת ההריון אני ממעיטה בבשר כי פשוט זה לא טעים לי כרגע.. אמרו לי שכדאי לי כל יום לפני השינה לאכול 10שקדים וזה יעזור לי מאוד.. האם יש אמת בדבר? איך יש לאכול אותם בדרך הטובה ביותר? האם יש עוד משהו קטן שאפשר להוסיף לתפריט היומי שיעזור?

הי ורד, ב10 שקדים (שבאמת מאוד בריאים) יש פחות מ0.4 מ"ג ברזל, מעט מאוד... את בהחלט יכולה להמשיך לאכול אותם אבל את ההמוגלובין אני בספק אם יעלו. מצרפת לך רשימה אחת (מתוך הרבה) שיש לגבי מזונות עשירים בברזל http://www.netogreen.co.il/pages217.aspx תראי מה מתוכם יכול להתווסף לתפריט שלך וכמובן הקשיבי להנחיית הרופא בהצלחה

מנהלי פורום תזונה קלינית