תסמונת הזנה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/03/2016 | 05:36 | מאת: אבי

היי תודה על התשובה רק עוד שאלה קטנה ב3 חודשים האחרונים. אני אוכל בערך 2400 קלוריות ליום אך תפריט דל פחמימות (לא בגלל סיבה בריאותית ) סך כול הפחמימות שאני אוכל מסתכם ב 3 פרוסות לחם ו5 כפיות דבש זהו האם כעת אוכל לחזור לתפריט רגיל וקפוץ ישר ל10 פרוסות לחם ליום או הרבה פאסטה? או שישלהעלות בהדרגה בגלל חשש לתסמונת הזנה מחדש?

כמעט בכל מזון יש כמות מסומית של פחמימות כך שאני לא בטוחה שאכן התפריט היה כה דל פחמימות כפי שאתה חושב, ושוב, אין חשש מתסמונת הזנה מחדש אם אתה אוכל בתקופה אחרונה כ2400 קל' ליום

מנהלי פורום תזונה קלינית