דיאטת חלבונים ותוספי מזון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

19/05/2015 | 23:46 | מאת: סתיון

שלום אני בת 29 בריאה בדרכ פרט לאסטמה לא מזמן התחלתי דיאטה שמבוססת על חלבונים ובהמלצת תזונאית התחלתי לקחת מולטי ויטמין , אני נוטלת גם 3 פעמים ביום פרו ביוטיקה עקב מערכת חיסונית מעט חלשה ותמצית חומץ תפוחים האם זה בסדר לשלב את שלושת מרכיבים אלו ביחד? דבר נוסף הבנתי שדיאטת חלבונים לא ככ מומלצת אך אם אעשה אותה לטווח קצת עם ויטמינים ושתיה מרובה היא עדיין נחשבת מסוכנת?

דיאטה עשירה בחלבונים, אכן אינה מומלצת לאורך זמן ויש לה השפעה לרעה בין היתר על אוכלוסיית חיידקי המעי. לזמן קצר בשילוב תוספים, אפשרי. שוב בתלות כמה היא כוללת רכיבים נוספים, שלא תהיה ממש קטוגנית. תעקבי גם שהאסטמה לא תחמיר. ושאלה אחרונה - את בטיפול של תזונאית עם רישיון או ללא?

מנהלי פורום תזונה קלינית