תבלינים בשביל סיבים ובשביל 5 צבעי ירק

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

04/08/2014 | 13:07 | מאת: לימור

האם תבלינים שונים שאנו אוכלים במזון למשל כורכום פלפל שחור קינמון יש בהם סיבים תזונתיים והם נספרים בחישוב של אכילת ירקות ב-5 צבעים שונים ?

לקריאה נוספת והעמקה
04/08/2014 | 14:41 | מאת: דנה ויינר

שלום לימור, בתבלינים אין סיבים תזונתיים. יש בהם נוגדי חמצון פוטנציאלים, ומכאן תרומתם התזונתית.וזה ממש לא על חשבון ירקות. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית