כאבי קטטר

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

13/05/2014 | 22:40 | מאת: מיכל

עקב אצירת שתן בעלי היה עם קטטר 5 ימים, אחרי יומיים הוכנס שוב קטטר עקב אצירת שתן נוספת והופנינו לביופסיה ולאחריה ניתוח שיהיה כנראה בסוף החודש. בפעם הראשונה שהוכנס הקטטר היה בסדר חוץ מאי נוחות קלה. מאז שהקטטר הוכנס בפעם השניה תוקפים את בעלי כאבים כמו צירים, כאבי גזים איומים שבאים לסירוגין כל חצי שעה. לא עוזרות תרופות נגד כאבים או נגד גזים. הוא לא מסוגל לשבת או לנוח. האם ייתכן שהקטטר לא הוכנס כראוי? בתודה על תשובה מהירה, מיכל.

יכול להיות . אך אם יוצא שתן דרך הקטטר נראה שהוא במקומו. ממליץ לפנות לאורולוג כדי שיבדוק . אין צורך לסבול .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת