קושי בהטלת שתן

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

09/02/2014 | 20:15 | מאת: ע

קושי בהטלת שתן בן 50 בדיקת אולטרסאונד -כליה ימנית: באורך כ-9.2 ס"מ, מבנה תקין ללא אבנים וללא הידרונפרוזיס. כליה שמאלית: באורך כ-9.9 ס"מ, מבנה תקין ללא אבנים וללא הידרונפרוזיס. שלפוחית שתן בעלת דפנות סדירים ערמונית בגודל 2.6X3.2X2.2 ס"מ (10 סמ"ק) שארית שתן 27 סמ"ק PSA 0.25 האם הבדיקות תקינות ?אם כן מה הבעייה? האם זאת דלקת סמוייה?

הבדיקות האלה תקינות אך יש צורך בבדיקות נוספות ולכן יש צורך להיבדק ע"י אורולוג . בהצלחה .

10/02/2014 | 08:24 | מאת: ע

הפורום אינו תחליף לבדיקה רפואית מסודרת ומקיפה. יש צורך בבדיקה גופנית בדיקות דם + שתן וכו" ולכן ממליץ לך לפנות לאורולוג שיאבחן ויטפל .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת