ניתוח ציסטוגרפיה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

07/08/2013 | 21:24 | מאת: יעקב

לפני שלושה חודשים עברתי ניתוח להסרת גידול פוליפי שנמצא low-grade לאחר הניתוח כנראה פרפרציה של השלפוחית ודליפת מיטומיצין לאגן. טיפול בקטטר טיפולי למשך 3 שבועות. לאחר mri השבוע קולקיציה צרה בגודל 5על 1 ס"מ בצמוד לדופן האגן. 1.האם הקולקציה יכולה להסביר כאבים בלתי פוסקים למרות שיש שיפור בעוצמה באזור הרקטום,עצם הזנב,?. 2.יש דרך לנקז הקולקציה? 3.האם יש סיכוי כי הכאבים הם תוצר של דלקת בערמונית -אין חום וכו סימנים. תודה.

לא ברור אם היו כאבים לפני ? האם ידוע על דלקת כרונית בערמונית ? הפורום אינו תחליף לבדיקה רפואית ,ממליץ להוועץ עם הרופא המנתח .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת