ניתוח חוזר שלא הצליח

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

13/06/2013 | 17:27 | מאת: יעקב

לפני שנה וחצי עברתי ניתוח פרוסטטה בלייזר ירוק. הניתוח שיפר את הזרימה, אך עדיין נותרו חסימה קלה ותכיפות במתן שתן. לפני חודש וחצי עברתי ציסטוסקופיה כשהמטרה היתה לעשות תיקון בפרוסטטה באמצעות turp. c. בשל דימום לא ניתן היה לבצע turp ובוצעה רק הרחבת השופכה. מאז אני סובל מדחיפות ודחיפות בלתי נסבלת. חוסר יכולת לישון בגלל הדחיפות צורך בכדורי שינה וכדורי הרגעה והזרימה פחות טובה בהרבה מקוטעת ומציקה. מה לדעתך השתבש והאם ניתן לעשות משהו לשיפור המצב.בתודה

אתה מציין שהיה דימום ולכן הניתוח השתבש. ממליץ לך לפנות לרופא שמומחה בניתוחי ערמונית בגישה אנדוסקופית . בהצלחה .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת