חימום הערמונית לריפוי דלקת כרונית?

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

23/05/2013 | 00:32 | מאת: הדר

שלום רב ד"ר נכבד. אני פונה אליך בשם בעלי. גבר בן 30. שסובל מדלקת ערמונית כרונית לא חיידקית כבר 7 וחצי שנים. בשנתיים האחרונות מצבו החמיר והוא מתקשה בתפקוד היומיומי ואיכות חייו ירודה מאוד. לאחר מחקרים שרובם באינטרנט, שמעתי על שיטת חימום הערמונית ע"י מכשיר מיוחד על מנת לפתור את הבעיה. האם נכון הדבר?. האם הד"ר מכיר טיפול זה וממליץ עליו? רוב תודות. הדר.

הטיפול בחימום ממוקד לערמונית הינו טיפול מוכר למעלה משלושים שנה.היכנסי לאתר שלי ותוכלי לקבל מענה לשאלותיך .בהצלחה

13/06/2013 | 01:00 | מאת: מיואש מהחיים

אם היו יודעים שכריתת פרוסטטה תשפר משמעותית את הסימפטומים (אפילו מבלי להביא לריפוי) לא הייתי מתלבט בכלל וכורת אותה. אבל לא מצאו שזה עוזר ופשוט לא יודעים כלום (סיבות, מנגנונים) על ה-CPPS. אני לא יודע איך אוכל להמשיך לחיות ככה. חיי אינם חיים. יש כל כך הרבה מחלות כרוניות אחרות ש"בשמחה" הייתי מחליף עם זאת לו הייתי יכול. בשנה האחרונה יש לי גם מחשבות אובדניות. ניסיתי עד כה אלפא בלוקר אבל נראה לי שזה רק פלציבו, עוזר חלקית ביותר עם כאבי הבטן (מעין כאבים של בעירה/לחץ כמו של רקמות חיבור/שריר), אך כשאני הולך לישון הם תמיד מתחזקים ומעירים אותי מהשינה. השינה שלי ירודה כבר כל כך הרבה שנים ואני מרגיש בשנה האחרונה "זר" לעצמי. תחושות נוראיות שאני לא מסוגל לתאר במילים. אבל מה שהכי מוציא אותי מדעתי - אלו תחושות כל הזמן, בלתי פוסקות, של בעירה ולחץ בקצה הפין ולכל אורכו עד לאזור הפרינאום (מוחרף במגע שם). לרוב אין לא חזקות מאוד, בעוצמות קלות-בינוניות, אבל מה שבלתי נסבל הוא שהן כל הזמן - לא מפסיקות ולו לרגע. אני לא יודע מה לעשות עוד. הייתי מעדיף סוכרת, קרוהן, אפילו טרשת נפוצה. רק לא זה. מי שאין לו את זה ולא סובל מזה ומכאבים כרוניים שכאלה שכל הזמן נמצאים - לא יבין מה עובר על אנשים כמוני. לאורך זמן פיתחתי גם הפרעות נפשיות כתוצאה מזה ואני מאוד תשוש בתקופה האחרונה.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת