בעיה של השתנה מרובה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

22/05/2013 | 07:55 | מאת: רון

שלום.. אני סובל כמעט תקופה של שנתיים מבעיה של השתנה בלילה, אני קם לשירותים בין 1-4 פעמים בלילה וזה פוגע לי מאד באיכות החיים. הלכתי לאורולוג..עשיתי בדיקות כמו שתן, תרבית שתן, זרע,דם ציסטוגרפיה, אולטראסאונד, כליות, עשיתי גם בדיקה במעבדת שינה לשלול בעיות נשימה. אני רוצה לציין שאני חושב שהבעיה התחילה לאחר שקיימתי יחסי מין אנאליים לא מוגנים עם פרטנרית..וכתוצאה מזה נהיה לי דלקת בדרכי השתן ואחרי שהדלקת עברה זה נשאר. אני כבר מאד מתוסכל מהעניין אם מישהו יוכל לעזור לי ברצינות אני מאד מאד אשמח

לא ציינת גילך , ובדיקת שארית שתן וכן גודל הערמונית . האם קיבלת טיפול תרופתי ?

22/05/2013 | 16:42 | מאת: רון

אני בן 26 שארית השתן שלי היתה 36 סמ"ק ואין לי מושג בקשר לגודל הערמונית לא שלחו אותי לבדיקה כזו ולא קיבלתי שום טיפול תרופתי משום שהרופאים לא מאבחנים מה הבעיה

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת