גידול בערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

23/12/2012 | 21:13 | מאת: שאלה

בן משפחתי בן 75 עם PSA 60/ ביופסיה תעשה במהלך השבוע. תוצאות מיפוי - ממצא חשוד בצלע אחת. בסי טי - בלוטות לימפה מוגדלות באגן. אחת שילשה את עצמה במהלך השנה מהסי טי הקודם. ממצא אחד לא ברור בכבד. שאלתי היא - מה הטיפול שיוצע לנו- הורמונלי בלבד או שילוב של טיפול נוסף? איך מחליטים במה להתחיל כשיש כל הזמן תרופות חדשות והבנתי שאם מתחילים טיפו ממסויי בעייתי להחליף. והאם חייבים להמתין לאחר הביופסיה? תודה.

ראשית יש צורך להמתין לתשובת הביופסיה. לאחר מכן לפנות לאורולוג לבדיקה ואז יש לדון על אופציות טיפוליות כגון קרינה , הורמונאלי וכן טיפול ע"י אונקולוג.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת