אי נוחות בפין לאחר נטילת תוסף מזון

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

18/11/2012 | 00:06 | מאת: אורן

שלום רב ותודה מראש על העזרה. אני גבר בן 31, בגיל 24-25 בתהליך של ניתוח לתיקון בקע מפשעתי הוכנס לי קטטר לאיבר המין אחרי שהתקשתי לתת שתן,עד לפני אותו קטטר בחיים לא היו לי בעיות במערכת המין, לאחר מכן התחלתי להרגיש אי נוחות באיבר המין שנמשכת עד היום כיוון שאני סובל מתופעה מאוד מאוד מוזרה שמתי שגופי חווה טראומה מסויימת הוא לא מחלים לגמרה מזה. אם אני עושה דברים מסויימים, למשל אחרי שאני גומר או שותה תוסף מזון מסויים אז האי נוחות ממש מורגשת, האי נוחות זה רק בפין. הייתי אצל אורולוגים,עשו לי את כל הבדיקות האפשריות ולא מצאו כלום,לפני 3-4 חודש אורולוג שלח אותי לבדיקת דם ושתן וב PSA יצא 0.84 זה לאחר כמה שבועות שהתחלתי לשתות SAW PLAMENTO ואני חושב שיש שיפור לאחר ה SAW PLAMENTO למשל לגביי האי נוחות אחרי שאני גומר או רגישות שאני מרגיש בפין לאחר שאני שותה תוספים מסויימים, זה מעיד שיש לי בעיה בפאוסטטה? , האמת שהבעיה לא משפיעה כלל על האופן שבו אני משתין ומבחינת השתנה ומתן שתן אני מתפקד בסדר גמור, התחלתי לעשות ניקוי גוף באמצעות כמוסות שמכילות צמחים למינהם לפני יומיים ומאז שהתחלתי לשתות אותן אני מרגיש שוב ממש אי נוחות בפין אבל מבחינת כל הקשור למתן השתן אני בסדר גמור, מניסון יודע לי שמתי שאפסיק לקחת את הכדור האי נוחות באיבר המין תעלם, אבל הניקוי גוף וכבד הזה מאוד חשובים לי ומנסיון אני יודע שזה יעשה לי ממש טוב לגוף, אז חשבתי לקחת את הטיפול לניקוי גוף במשך שבוע כמו שאני אמור לסבול את האי נוחות הזו ואז להפסיק, אבל אני קצת חושש שזה יגרום לי נזק לפרוסטטה זה שאקח במשך כמה ימים רצופים כמוסות שגורמות לי לאי נוחות בפין, אתם חושבים שיש קשר בין משקורה לי לפרוסטטה שלי? רצוי לומר שבדיקות הפרוסטטה שלי היו תקינות, אתם חושבים שהבעיה יותר קשורה למערכת השתן? כמובן שאני לוקח בחשבון שאתם רק אומרים את דעתכם המקצועית מבלי להכיר אותי ולדעת מה בדיוק הולך שם כמו שאף אורולוג בכיר אחר ידע להגיד לי אבל בכל זאת אשמח לחוות דעתכם.

אינני מבין מה זה אי נוחות. מתן שתן תקין ללא צריבה או דימום וללא הפרשות מהשופכה - אינני מה פירוש אי נוחות . אולי תוספי המזון שאתה לוקח משפיעים ? אינני יודע .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת