תופעות לוואי של התרופה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

11/10/2012 | 18:14 | מאת: יויו

שלום רב, אבא שלי נוטל בשנים האחרונות lipidosterolic extract of serenoa repens 160 mg בשל בעיה בערמונית למרות שה- PSA שלו נמוך עכשיו (0.4 בלבד). הבעיה היא שבעבר רשמו לו תרופה חזקה יותר שעשתה לו בעיה בכבד ואז החליפו לו לתרופה הזו וזו עושה אותו חלש לכמה שעות. לאבא שלי יש גם בעיה של כולסטרול ולחץ דם נמוך. הרופא אמר לו להמשיך לקחת את התרופה פעמיים ביום, בוקר וערב, אבל בגלל שהתרופה מחלישה אותו הוא לוקח רק בערב. האם ישנה תרופה אחרת לטיפול בבעיית הערמונית פחות חזקה? האם הוא צריך להמשיך לקחת תרופה לאור העובדה שכרגע המדד נמוך? (הרופא אמר לו שהוא חייב להמשיך לקחת את זה עד סוף החיים).

את התרופה הוא מקבל בגלל הפרעה במתן שתן. אין לזה שום קשר לרמת פסא. אם כדור אחד מספיק לו ואין הפרעה במתן שתן שימשיך עם כדור אחד.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת