פרוסטטיטיס

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

16/07/2012 | 10:29 | מאת: ר

בן 35 מזה הרבה שנים סובל ברגישות שבאה והולכת בשפיכה מתן שתן דחיפות ותכיפות. הלכתי מספר פעמים לרופא כל פעם אותו סיפור : בדיקת שתן תקין US מערכת שתן כליות פרוסטטה תקין. מדי פעם יש רגישות אפילו לא צריבה במתן שתן. בשפיכה שניה ברצף! יש כאב בראשונה לא. פעם אחת לפי הזכור לי באמת מצאו משהו קבלתי אנטיביוטיקה טיפול קצר לשבוע ועזר. סוף סוף בפעם אחרונה האורלוג החליט לשלוח אותי לפיזיוטרפיה כיוון שאין אפשרות באזור מגורי הופנתי מהקופה לביח קרוב. זה חייב ביקור רופא שם לפני הפיזיו הראשון - והוא טוען לחשד שיש לי פורסטטיטיס. 1: למה רק אחרי כלכך הרבה שנים באמת יש כנראה שם לתופעה הנל.למה האורלוג ששלח אותי לפיזיו לא הסביר לפני זה ( הוא מוכר ומקצועי ומומלץ ) 2: אני שוקל עכשיו לחזור לאותו אורלוג שהפנה לפיזיוטר]פיה לבקש גם בדיקת PSA ובדיקה לאיתור כלמידיה וקנדידה ( מצאו לבת זוג לאחר דלקת אצלה - למרות שכנראה התפתח לאחר שלקחה אנטביוטיקה שהיתה מקוררת ). לגבי כלמידיה הבנתי שלעתים הוא מעורב בדלקות ערמונית. לקנדידה יש לי חשד כי ידוע שמשפיע גם על מערכת עיכול - יש לי מדי פעם בטן רגיזה ועוד תופעות. 3: שאלתי את האורלוג במכון פיזיו לגבי בדיקות אבחון למהות הפרוסטטה - נוזל פרוסטטה לאחר עיסוי - טען שזה לא מספיק אמין ואין צורך והפיזיו כרגע זה המענה לחכול ולראות מה קורה. זה נכון לדעתי עם זה לא חיידקי. ומה עם כן? לא כדאי לברר מה החיידק ולטפל? כל דברים אלו התבררו לי לאחרונה רק לאחר חיפוש באינטרנט

מומלץ לברר האם מדובר בדלקת בקטריאלית ואם לא אז יש מקום לטיפול אחר כגון חימום מקומי.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת