האם צריך חוות דעת שניה?

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

04/07/2012 | 11:03 | מאת: harry50

שלום רב: אני בן 63 בריא מלבד טיפול ל "שומנים".כמו רבים בגילי עשיתי לפני 3 שנים בדיקת PSA עם תוצאה של 1.19.במהלך השנתיים הייתה עליה עד 4.8.עקב העלייה עשיתי ביופסיה לפני שנתיים תקינה עם לקיחה של 6 דגימות. לפני חצי שנה ירד בדיקה PSA 3.5.השבוע עליה ל 8.5. אני במעקב של אורולוג מומחה דרך הקופה ומרגיש שאני מטופל באופן מקצועי.ע"פ קריאה הבנתיש PSA מדד לא חד משמעותי.יש לי BPH ואני קמה שנים פעם בלילה לתת שתן.האם מספיק חוות דעת של רופא אחד במצבי או רצוי לקבל דיעה נוספת. כמובן בלי "לישתגיע" ולהתבלבל.

אם אינך בטוח ,אפשר לקבל חו"ד שניה אין בזה בושה או הפחתת כבוד של הרופא המטפל. בהצלחה .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת