ניתוח הערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

23/05/2012 | 12:29 | מאת: איוי

שלום רב ליפני שבועיים עברתי ניתוח פרוסטטה ללא גידול סרטני.הניתוח בוצע דרך הפין בניתוח סגור.נשארתי שבוע וחצי אם קטטר לאחר הניתוח.ליפני מספר ימים הוצא הקטטר ואני נותן שתן בכמות קטנה מתחילה בטיפות ומתגברת הכוללת כאבים חזקים בפין ובנוסף התדירות של מתן השתן היא גל בערך בין שעה לשעתיים נראה לי שמשהו לא הגיוני ולא צריך להיות כך.נאמר לי מבית החולים להמתין 5 שבועות ולבוא לביקורת.אין היגיון....תודה מראש

ראשית אינני מבין מדוע הושאר הקטטר לאחר הניתוח תקופה כ"כ ארוכה. בד"כ יומיים שלושה. אולי היתה בעיה שאינך יודע ? ועשיו בקשר לתלונות על מתו השתן הייתי ממליץ לבצע תרבית שתן וכן US לבדוק שארית שתן. בהצלחה.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת