PSA גבוה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

08/10/2010 | 16:31 | מאת: שגיא

בעקבות PSA גבוה (11.0) אבי עבר ביופסיה, לאחר מיכן הPSA עלה עד ל 17 ובעקבות כך התחיל לקחת כדורים בשם AVODART 0.5MG לאחר כ 7-8 חודשים (שבהם לקח את הכדורים לעיל) הPSA ירד ל 4.31. האים חלפה הסכנה או שהתוצאות הן פרמטר מוטה לזמן לקיחת הכדורים ובאים יפסיק לקחת את הכדורים ה PSA יעלה שוב?

הערך האמיתי תוך כדי נטילת אבודרט הוא כפול . כלומר כרגע כ- 8.6 . אין סכנה בעלית ערכי הפסא . יש להיות במעקב אורולוגי כולל בדיקה רקטאלית.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת