דלקת ערמונית כרונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

14/04/2001 | 23:46 | מאת: אבי

דבר ראשון :אני שמח בהקמת פורום זה אני בן 34 ומזה שנה וחתי סובל מדלקת ערמונית לאחר בדיקות שתן ודם שונות (גם לכלמידיה) לא נצא שום מימצא מלבד: פרוסטטה מוגדלת ,ובבדיקה מיקוסקופית של נוזל הפרוסטטה קבוצות של 25 תאים דלקתים בשך שנה טופלתי ב 7 סוגי אנטיביוטיקה ללא שום השפעה בנוסף להשתנה מרובה ,מופעים כאבי עמומים במותנים וצריבה לאחר קיום מגע מיני,ותחושת שריפה במותנים כעמיתי בפורום עברתי 2 אורולוגים ומלבד הקלה זמנית אין הטבה מלבד הימנעות מקפאין ומאכלים מתובלנים ,האם יש משמעות לתדירות קיום יחסי מין (שמעתי דעה שמומלץ להגיע לפליטה בתדירות גבוהה כדי להקטין את הגודש בערמונית ? ושוב תודה על הבמה שניתנה לנו ולפי מה שרואים בפורום מדובר על הרבה חברה צעירים הסובלים מבעיה דומה

15/04/2001 | 00:12 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לאבי שלום רב מתברר לפי כמות ההתכתבות שהבעיה הרבה יותר נרחבת ממה שאנו רגילים לראות במרפאה האורולוגית. אתה מתלונן גם על בעיות הקשורות בכליות. האם נעשה בירור בכוון הזה גם? האם בוצע אוטרה סאונד ? אולי כדאי אפילו לבצע צילום עם חמר ניגודי פ.ת.ו. כדי לשלול מחלה של הכליות: אבנים בדרכי השתן וכו'. ראה התכתבות קודמת בקשר לשינויים בתזונה, תוספי מזון, " התעמלות בריאותית" כמו טאי-צ'י. יש מקרים שאפשר אפילו לטפל באמצעות היפנוזה כאשר ממש לא נמצאה סיבה לתופעה. לילה טוב ד"ר אריאלי

15/04/2001 | 16:13 | מאת: אבי

תודה על התשובה המהירה לשאלתך אם בוצע אולטרסואנד ,לא בוצע ונושא הכליות לא עלה בכלל מצידו של הרופא ישנה בעיה לבוא לרופא דרך הקופה(כללית) ולבקש בדיקות או לעלות השערות לגבי המחלה האם כאבים במותנים ותחושת השריפה שתארתי עלולים לנבוע מבעיות בכליות? משום מה גם הכאבים שתאירתי מלווים גם בכאב באזור פי הטבעת (האם יש קשר) תודה שוב על ההתיחסות ובכלל על הפורום

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת