פרוסטטה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

25/10/2001 | 17:24 | מאת: ללה

אבא שלי בן 83 עבר פעמים ניתוח פרוסטטה ללא הצלחה הוא קם בלילה כ8 פעמים כך שמאד קשה אינו ישן האם יש תרופה??? בתודה ללה

25/10/2001 | 19:20 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

ללה שלום צריך לעשות לו בירור אורולוגי מלא למרות גילו. יש לשלול חסימה או חס ושלום סרטן הערמונית או כיס השתן או כל מחלה אחרת של האזור התחתון. רק אם נשלל בודאות שיש סיבה חסימתית אפשר לשקול טיפול בכדורי פרימוניל או נוויטרופן או דטרוזיטול. אין לתת תרופות אלו ללא בירור אורולוגי מלא : PSA , US , בדיקה רקטלית, FLOWMETRY בדיקות שתן לכללית תרבית או כל בדיקה נוספת שהאורולוג ימצא לנכון. לילה טוב ד"ר אריאלי

25/10/2001 | 19:36 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

כדי שהרופא יוכל לתת תשובה מה ! ! לעשות ולא האם יש מה לעשות, את צריכה לתת קצת יותר פרטים. האם אובחן סרטן, איזה מין ניתוח וכו'. זה שאבא שלך בן 83 לא צריך להשפיע על שום החלטה. אני בעצמי בן 76 והייתי נעלב מאד אם מי שהוא היה בכלל מכניס את הגיל שלי למשוואה האם לטפל טיפול כלשהו, פרט כמובן להתחשבות בגיל המתן תרופות וכו'. אנא ספקי עוד פרטים ואני בטוח שדר' אריאלי ישמח לענות.

25/10/2001 | 19:38 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

כדי שהרופא יוכל לתת תשובה מה ! ! לעשות ולא האם יש מה לעשות, את צריכה לתת קצת יותר פרטים. האם אובחן סרטן, איזה מין ניתוח, האם יש לו מחלות נוספות כמו סכרת או יתר לחץ דם וכו'. זה שאבא שלך בן 83 לא צריך להשפיע על שום החלטה. אני בעצמי בן 76 והייתי נעלב מאד אם מי שהוא היה בכלל מכניס את הגיל שלי למשוואה האם לטפל טיפול כלשהו, פרט כמובן להתחשבות בגיל המתן תרופות וכו'. אנא ספקי עוד פרטים ואני בטוח שדר' אריאלי ישמח לענות.

25/10/2001 | 19:39 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

ההערות שלנו הצטלבו. סליחה

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת