שאלה לרופא אורולוג

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

12/06/2001 | 13:06 | מאת: עידן

מה משמעות דם בזרע, האם זה סימן לסרטן הערמונית, למרות שהסימפטומים לכך לא מציינים דם בזרעץ הדם הוא לא מסיבי מעין חוט השני. אנא תשובתכם המהירה ביותר

19/06/2001 | 00:31 | מאת: ד"ר יוסף אריאלי

לעידן שלום רב ברוב המקרים דם בזרע ( המוספרמיה) אינו בעל משמעות רבה . כמובן צריך לעבור בירור אולולוגי מינימלי. אפשר לטפל בבעיה ע"י מתן ויטמין סי ויש רופאים שממליצים גם על אנטיביוטיקה. אם הבעיה חוזרת שוב ושוב למרות הטיפול יש מקום לשקול לעתים נדירות ביותר אולטרה סאונד טרנס-רקטלי ובהתאם לממצאים בצילום לשקול ביופסיה של הערמונית. ממאירות היינה נדירה מאד מאד במקרים אלו. לילה טוב ד"ר אריאלי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת