דלקת ערמונית ואין אונות

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

21/10/2014 | 17:25 | מאת: בן 26

שלום, אני בן 26, לפני כשנתיים התחילה לי הרגשה של נפיחות בבטן, אחרי כחצי שנה התחילו לי כאבים לאחר קיום יחסי מין (אחרי שפיכה), תחושה של צריבה בפין וגם כאבים קבועים באיזור האשכים, באיזור שבין האשכים לפי הטבעת ,תחושת נפיחות בבטן התחתונה ועייפות בלתי נסבלת, לאחר בירור גסטרולוגי מקיף אובחנתי בתסמונת המעי הרגיז ובטחורים פנימיים בדרגה נמוכה, לאחר בירור אורולוגי ומספר נסיונות עם אנטיביוטיקות שונות, בדיקה רקטלית, תרביות זרע, תרביות שתן ובדיקות דם הובחנתי בדלקת כרונית לא חיידקית של בלוטת הערמונית. לאחר שכל נסיונות הרפואה הקובנציונאלית נכשלו פניתי לרפואה האלטרנטיבית, לנטורפת, שיניתי הרגלי תזונה לתזונה אנטי דלקתית, הפסקתי לצרוך סוכר לבן, קמח, שמן, קטניות, קפאין ואלכוהול, לאחר כשלושה חודשים ואחרי שהורדתי 12 קילו ממשקלי התחלתי להרגיש הקלה בסימפטומים עד כדי שנעלמו כמעט בכלל, המשכתי לשמור על תזונה אך פחות בנוקשות. בתקופה של השנה האחרונה התסמינים באו והלכו אך בעוצמה נמוכה וכמעט בלי להרגיש. לפני כשלושה חודשים איבדתי בהדרגה את היכולת להגיע לזיקפה , הצריבה בפין חזרה לאחר שפיכה וגם כאבים באיזור שבין האשכים לפי הטבעת, פניתי לאורלוג שביצע בדיקה רקטלית והבחין הערמונית רגישה וכאובת למגע, בנוסף הוא הביא לי את כדור הויאגרה ואנטיביוטיקה מסוג אופלוקסצין לתקופה של 20 יום. שאלותי הן: האם יש קשר בין תסמונת המעי הרגיז לבין דלקת בבלוטת הערמונית? מה עליי לעשות בכדי להקל על הסימפטומים? האם להמשיך לקחת את האנטיביוטיקה עד לסיום הטיפול? במידה והאנטיביוטיקה עובדת, תוך כמה זמן אני אמור לחזור להגיע לזיקפה באופן רגיל? יש לציין שאני צורך אלכוהול באופן קבוע, צרכתי בעבר סמים מסוגים שונים, בריא בדרך כלל, גבוה ורזה. אודה לתשובתך.

ממליץ להמשיך את הטיפול והמעקב ע"י האורולוג .כ"כ חימום מקומי יכול לעזור לך .יש מצבים שיש קשר לתסמונת המעי הרגיז.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת